Què fem a Fem Barri?

Fem Barri és un projecte que neix amb la intenció de contribuir a la dinamització del Barri Antic de Valls a través d’un element tan innovador com les TIC.

De  tal manera que aprenem alhora que ens ho passem molt bé. Des del Punt Òmnia del Barri Antic de Valls, recollim testimonis visuals i de tota mena de les activitats que des de Dinamització Social de la Regidoria del Barri Antic es realitzen al Centre Cívic La Fusta i també recollim testimonis de diferents activitats que es fan al barri, a Valls i en general, de tot allò que ens sembla interessant.

Amb el pas del temps hem anat obrint línies de treball noves com ara: comerços e indústria de Valls, patrimoni de la ciutat, memòria històrica, festes i tradicions, etc. i esperem que ni les idees ni l’entusiasme s’acaben.

És el nostre desig que us agradi la feina que fem aquests aprenents de reporters i estem oberts a tot tipus de suggeriments! També sereu molt benvinguts i benvingudes si voleu col·laborar amb nosaltres.

Demanem disculpes pels possibles errors ortogràfics que se’ns hagin pogut escapar en aquest bloc.

Hem intentat fer servir les nostres pròpies fotos sempre que ha estat possible. Però, de tant en tant,  hem agafat d’Internet alguna imatge prestada. Esperem que ningú  s’enfadi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s