Pastis de castanyes

Ingredients:

250 grams de castanyes

6 ous

5 galetes maria

1 pot de    llet condensada de 370 grams

1 got de llet normal

Per la guarnició:

200 grams de xocolate de cobertura

200 grams de nata per cuinar.

Elaboració:

A la batedora i posarem  4 ous   sencers i dos rovells quan estan ben batuts si barrejant la llet condensada la llet normal   les galetes   i  per últim les castanyes que pelarem i        escaladarem per  treurant   la    pell  fina  les triturarem i afeigirem ala pasta baterem fins que tinguem una pasta ben fina i  homogenia  posar en un motlle de plum  kake .

Posar- lo al  forn que haurem calentat a160º   de una hora a hora i quart.

Treure’l del forn i deixar-lo refredar .

Amb la nata i la xocolate farem la guarnició.

Posarem la nata a bullir i quan bulli i posarem el  xocolate  fins que estigui ben fineta .       Un cop fred el pastis es guarneix amb la  xocolate que hem preparat i deixem volar la imaginació. Us desitgem un bon profit i una bona castanyada .

Anna i Lupe.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Lleure. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s